Search
Presni ajdovi kruhki
21.05.2010, 11:55    avtor:   vir: Ekologičen    foto: Anja Horvat Jeromel
Preberite še
Ajda ne vsebuje glutena, zato jo lahko uživajo tudi bolniki s celiakijo.


Sestavine:
1 skodelica namočene ajdove kaše
250 g mletih sončničnih semen
1 skodelica mletih lanenih semen
1 sveža paprika
1 svež paradišnik
5  na sušenih paradižnikov
5 žličk origana
sol

Priprava:
Vse sestavine zmešaš z mešalnikom in razmažeš na protvanju ter z nožem zarežeš poljubne oblike in velikosti ter daš ali v sušilnik ali pečico na 43 stopinj ter sušiš do poljubne trdote. Največkrat čez noč, zjutraj obrneš in še nekoliko posušiš.








if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}