Search
Kako lahko izboljšamo vodo
25.06.2012, 19:54    avtor:   vir: Ekologičen    foto: TC energy design
Preberite še

Vas ob branju različnih člankov in novic zaskrbi kakovost pitne vode? Ste vedeli, da na njeno kakovost ne vpliva le odsotnost nečistoč? Veste, da lahko na kakovost pitne vode vplivate tudi sami?
Res je, vodo lahko izboljšamo sami!  Različni eksperimenti so namreč pokazali, da lahko na vodo vplivamo tudi s svojimi mislimi. Ker pa nas večina nima časa usmerjati dobre energije v vsak kozarec vode, si lahko pomagamo s posebnimi steklenimi izdelki, ki revitalizirajo vodo namesto nas.

Izsledki znanstvenikov kažejo, da ima voda sposobnost zaznavanja, pomnjenja in predajanja informacij iz okolja. Vse kaže, da je del žive narave!
 
Kako to, da poznamo sposobnosti vode?

Da voda sprejema, hrani in oddaja informacije, je razvidno iz fotografij kristalov vode. Postopek fotografiranja vodnih kristalov je iznašel japonski znanstvenik dr. Masaru Emoto. Emotove raznolike fotografije kristalov kažejo, da voda ni zgolj skupek molekul H2O. Če bi bila le to, bi bili vsi kristali med sabo enaki.

 

 

 Kaj vpliva na vodo?
Voda se od vode razlikuje, ker se nahaja v različnih okoljih in je izpostavljena različnim vplivom. Če so vplivi pozitivni (naravno okolje, klasična glasba, pozitivne misli...), se to odraža na fotografiji kristala: je lep, šesterokoten. Negativni vplivi pa vodni kristal spremenijo v brezoblično tvorbo.    

Na vodo vpliva tudi vodovod
Negativni vpliv na vodo ima tudi vodovodni sistem, saj je daleč od naravnega okolja vode. Dolge, ravne cevi, različni postopki obdelave vode, močan pritisk... Vse to na vodo slabo vpliva. Nekako tako, kot na nas vpliva stres. Vodni kristal se iz šesterokotnega spremeni v kristal nepravilnih oblik.

Kako lahko to spremenimo?
V Švici so iznašli zelo preprost in naraven način za revitalizacijo vode. S testi so namreč ugotovili, da se voda odziva tudi na obliko. Na podlagi tega vedenja in številnih eksperimentov so zasnovali steklene posode posebnih oblik, ki izhajajo iz naravnih zakonov. Ker izdelki zaradi oblike vračajo vodi njeno naravno energijo, so jih poimenovali TC energy design.

Kakšne oblike delujejo dobrodejno?
Na vodo dobrodejno delujejo oblike, ki jih najdemo v naravi. Znano je, da številne oblike iz narave izhajajo iz Fibonaccijevega zaporedja, npr. polžja hišica, cvet sončnice, venčni listi rož, oči žuželk, luske na storžih... Zato iz tega prvinskega naravnega zaporedja izhaja tudi oblika vrčev za vodo oz. karaf TC energy design. Razmerje 1, 1, 2, 3, 5, 8 opazimo v njihovem šestdelnem volumnu, če jih gledamo od zgoraj navzdol. Izdelki TC energy design upoštevajo tudi naravno pravilo zlatega reza.

Vse karafe so ročno delo izkušenih steklopihačev, na voljo pa so v različnih velikostih. Za družinsko uporabo je najbolj priljubljena 1,3 litrska. Vodo lahko dodatno energijsko okrepite tudi s starodavnim simbolom Roža življenja v izvedbi iz pravega zlata in drugih različicah.

Kako vemo, da je voda oživljena?
To nam pove jezik. Revitalizirana voda je boljšega okusa. Je mehkejša, bolj nežna in svilnata kot voda iz pipe. Še nasvet: revitalizirane vode ne bo veselo le vaše telo. Vesele jo bodo tudi vaše rože in vaši hišni ljubljenčki in ribice. Uporabite jo lahko tudi za pripravo vitalnega kruha in peciv.


Naložba v karafo TC energy design se vam bo hitro povrnila, saj bo vam in vašim bližnjim izboljševala kakovost življenja skozi ves dan in vse dni v letu.

 

Bi karafo TC Energy design? Preizkusite srečo v NAGRADNI IGRI!

 

Več o izdelku lahko preberete  tukaj.

Naročite pa ga lahko na tej povezavi.

 if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}