Search
Ekologični poslovneži: Kako zgraditi uspešen posel na novodobnih načelih?
19.02.2013, 15:04    avtor:   vir: Ekologičen    foto: Ekologičen

Preberite še

 

V Zavodu Ekologičen smo zastavili projekt Ekologični poslovneži, s katerim si bomo prizadevali za oživljanje optimizma in podjetništva v Sloveniji. Gre za tematsko serijo (tekstovnih in video) intervjujev, v katerih bomo predstavljali pogumne in uspešne posameznike, ki se niso umaknili iz sistema, stran od realnosti, temveč vztrajajo in spreminjajo svet od znotraj navzven. Na svoj način, po svojih zmožnostih vnašajo drobce, ki pomagajo višati zavest. 

 

Označili smo jih kot novodobne slovenske poslovneže oziroma zaposlene delovne ljudi, ki že prakticirajo kakršen koli element ozaveščenega in zdravega življenja: ali se zdravo prehranjujejo, morda meditirajo, se redno sproščajo, delujejo po visokih moralnih načelih, živijo veselo in strastno. V svojih zgodbah bodo predstavili, kako so v svoje življenje vnesli spremembo in kako jim to pripomore k boljšim poslovnim rezultatom in bolj srečnemu življenju.

 

S pozitivnimi resničnimi zgodbami želimo prispevati k oživljanju novodobnega podjetništva in gospodarstva v Sloveniji, ki je v teh kriznih časih še kako dobrodošlo in je pravi čas, da se v javnosti pojavijo novi obrazi, ki upamo, da bodo med tistimi, ki nas bodo popeljali v lepšo prihodnost ali nam vsaj pomagali odpreti vrata.

Več informacij o projektu... 

 

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}