Search
Razstresovanje za zdrav duh in telo
05.06.2013, 07:39    avtor: bea   vir: Ekologičen    foto: Ekologičen
Preberite še

Razstresovanje je nov način aktivnega preživljanja prostega časa, kjer v enem vikendu sprostimo um, se naučimo kakšne nove veščine in znanja ter se zopet povežemo z naravo.
V tem norem svetu vsak izmed nas išče tiste trenutke veselja, sproščenosti in spontanosti, ko si lahko oddahne od vsakdanjih skrbi in stresa. Vendar včasih ravno zaradi vsega hitrega tempa, nimamo niti časa načrtovati vikend oddiha in na koncu pristanemo v postelji ter cel vikend zdolgočaseno preklapljamo programe na televizijskem sprejemniku.

 

Kaj pa, če bi vam rekli, da smo v prelepi naravi brkinskih gričev odkrili idealno priložnost za spontano in aktivno razstresovanje? Da, raz-STRES-ovanje!

 

Na posestvu Rečou so zastavili nov koncept ponudbe, saj so ugotovili da ljudje potrebujejo priložnost za pobeg, a hkrati nimajo preveč časa za razmišljanje kam in kako. Velikokrat pa tudi ne idej. Zato v svojem programu vedno poskrbijo za dovoljno mero oddiha, aktivnosti, druženja ter rekreacije da zadovoljijo še tako zahtevne.

 

Od paintballa do joge, do capoeire ter fotografske delavnice. To poletje bo pri njih zares pestro!

 

 

 

Kako izgleda razstresovalni vikend?

  • Prične se v soboto zjutraj, ko se že navsezgodaj lahko razgibamo pod skrbnim vodstvom kakšnega od vaditeljev in tako po telesu poženemo kri, da se počutimo zares žive.
  • Nato sledi kosilo, ko iz žara zadiši vonj po pečenih bučkah, jajčevcih in čevapih. Obiskovalci imajo namreč na voljo hladilnik saj si lahko sami prinesejo svojo hrano ter jo tam tudi pripravijo po svojem okusu, zraven pa je to še družabni dogodek.
  • Po kosilu lahko po želji počivate, berete, izzovete ostale za tekmo namiznega tenisa, ročnega nogometa ali pa se po počitku odpravite s kolesi po prečudovitih brkinskih gričkih. Kolesa so na voljo na posestvu.
  • Popoldne vas ponovno pod okrilje vzame kateri od prisotnih mentorjev, odvisno od vikenda pa se lahko naučite osnov fotografiranja, se spotite ob ritmih capoeire ali pa izvajate jogijske položaje.
  • Zvečer se usedete skupaj ob večerni ogenj in kakšno zapojete, zaplešete ali pa le padete v globoke debate o življenju, zvezdah in vesolju.
  • V nedeljo zjutraj pa še zadnji del tečaja, kjer ponovite kar ste se naučili prejšnji dan in še nadgradite svoje novo znanje, da ga nato lahko ponesete v svet.
  • Po predavanju ali treningu pa še hiter pohod na bližnji Snežnik ali pa kolesarjenje.

 

Če vas je ta članek prepričal, da bi se tudi vi odpravili na vikend RAZSTRESOVANJA, si oglejte spodnjo povezavo in se vidimo tam! http://recou.si/vikend-capoeire/

 

if (cook_3arh_referer) { _gaq.push(['_setReferrerOverride',cook_3arh_referer]); } if (cook_3arh_consent) {

}